Hem 9 Microsoft 365 9 Lägga till Microsoft 365-konto på Android (Samsung)

Lägga till Microsoft 365-konto på Android (Samsung)

Denna guide hjälper dig att lägga till ett Microsoft 365/Office 365-konto på din Samsung-enhet som kör Android. Guiden kan även användas som stöd för att lägga till kontot på andra Andorid-enheter, även om stegen inte är exakt samma.

Börja med att öppna e-post-appen på enheten.

Öppna mapp-vyn och tryck sedan på kugghjulet i övre högra hörnet

Tryck sedan på Lägg till konto.

Välj Office 365.

Fyll i din e-postadress och tryck sedan på Nästa.

Fyll i ditt lösenord och tryck sen på Nästa.

Tryck på Acceptera för att låta telefonen få tillgång till ditt 365-konto.

Tryck på Tillåt för att kunna synkronisera kontakterna från e-postkontot.

Tryck på Tillåt för att kunna synkronisera kalendern från ditt 365-konto.

Finjustera inställningarna för hur mycket e-post som ska hämtas till telefonen och tryck sedan på Klar.

Tryck Klar.

Tryck på Aktivera för att slutföra installationen.