Hem 9 Microsoft 365 9 Lägga till e-postkonto i Outlook

Lägga till e-postkonto i Outlook

Denna guide hjälper dig att lägga till ditt Microsoft 365/Office 365-konto i Outlook på en Windows-dator.

Om du har använt Outlook på datorn tidigare, ska du använda guiden för att skapa en ny profil, Lägga upp en ny profil i Outlook.

Börja med att starta Oulook på datorn. Det första som händer är att Outlook kommer söka efter användarkonton på datorn.

Kontrollera att det är din adress som är förifylld i fältet E-postadress, om det är fel e-postadress så byter du till din egen. Tryck sedan på Anslut.

Fyll i ditt lösenord och tryck sedan på Logga in. Om du har tvåfaktorsauktorisering aktiverat på ditt konto kommer du få upp ett extra steg där du ska bekräfta din inloggning.

Se till att rutan Tillåt min organisation hantera min enhet är bockad och tryck sen på OK.

Vänta medans enheten registreras i Microsofts servrar. Detta tar vanligtvis nån minut.

Tryck på Klart.

Bocka ur Installera Outlook Mobile på min telefon också och tryck sedan på Klar. Första gången Outlook startar kan uppstarten ta lång tid, detta är normalt.