Hem 9 Microsoft 365 9 Lägga upp en ny profil i Outlook

Lägga upp en ny profil i Outlook

Denna guide hjälper dig att lägga upp ett 365-konto i din Outlook om du redan har en e-postprofil upplagd sen tidigare.

Börja med att stänga alla Outlook-fönster som är öppna på datorn. Tryck sedan Windowstangenten ( ) och samtidigt för att öppna dialogen Kör.

I fältet Öppna skriver du outlook.exe /profiles och trycker sen på OK.

Tryck på Alternativ >>.

Klicka på Ny….

Ge profilen ett namn t.ex. Office 365 och tryck sen på OK.

Ange din e-postadress och tryck sen på Anslut.

Ange ditt lösenord och tryck sen på Logga in.

Tryck OK.

Tryck Klart.

Bocka ur Installera Outlook Mobile på min telefon också och tryck sen på Klar.

Bocka för rutan Ange som standardprofil och tryck sen på OK.

Så, nu är det klart och Outlook kommer att öppnas med den nya profilen nästa gång.