Hem 9 Microsoft 365 9 Lägga till Microsoft 365-konto på iOS

Lägga till Microsoft 365-konto på iOS

Denna guide hjälper dig att lägga till ett Microsoft 365/Office 365-konto på din Apple iOS-enhet.

Öppna inställningarna på din enhet, välj rubriken E-post, klicka sedan på Konton.

Klicka på Lägg till konto.

Välj Microsoft Exchange.

Fyll i din e-postadress under rubriken E-post och tryck sedan på Nästa.

Tryck på Logga in.

Fyll i ditt lösenord och tryck sedan på Logga in. Om ditt konto har tvåfaktorsauktorisering aktiverat kommer du få upp ett extra steg där du ska bekräfta din inloggning.

Välj vilka delar som ska synkroniseras från ditt Exchange-konto. Klicka sedan på Spara för att avsluta guiden.