Hem 9 Microsoft 365 9 Skicka e-post från en delad postlåda

Skicka e-post från en delad postlåda

Om ni har delade e-postlådor och behöver kunna skicka e-post från den gemensamma lådan kan man följa denna guide.

Börja med att trycka på Ny e-post i ditt Outlook-fönster.

Gå till fliken Alternativ, klicka på de tre prickarna längst till höger och välj Från under rubriken Visa fält.

Fältet Från visas nu, klicka på denna och välj Annan e-postadress…

Fyll i e-postadressen som ska användas som avsändare i rutan som dyker upp. Det går även att trycka på Från… för att välja ur er globala adressbok. Tryck på OK.

Skriv ditt mail och tryck på Skicka.

När meddelandet når mottagaren så kommer avsändaren vara den delade postlådan.

Nästa gång man skapar ett nytt e-postmeddelande så kommer fältet Från redan visas, bara att trycka och välja bland de delade postlådor som man skickat ifrån tidigare.