Hem 9 Webbhotell 9 Lägga till Linux-konto på iOS

Lägga till Linux-konto på iOS

Denna guide hjälper dig att lägga till ett Linux-konto på din Apple iOS-enhet.

Öppna inställningar på din enhet, välj rubriken Lösenord och konton, klicka sedan på Lägg till konto.

Klicka på Annat.

Klicka på Lägg till e-postkonto.

Fyll i NamnE-post och Lösenord. Tryck på Nästa.

Välj IMAP. Under rubriken Server för inkommande e-post ska Värdnamn vara pop.ilait.se. Under rubriken Server för utgående e-post ska Värdnamn vara smtp.ilait.se samt fyll i din e-postadress med tillhörande lösenord i fälten Användarnamn och Lösenord. Klicka på Nästa.

Välj vad du vill synkronisera från ditt Linux-konto och tryck sedan på Spara för att stänga och avsluta guiden.