Hem 9 Webbhotell 9 Lägga till Linux-konto på Android

Lägga till Linux-konto på Android

Denna guide hjälper dig att lägga till ett Linux-konto på din Android enhet.

Börja med att öppna inställningar på din enhet. Klicka sedan på Användare och konton.

Välj Lägg till konto.

Välj Personligt (IMAP).

Skriv in din e-postadress och klicka på Nästa.

Fyll i ditt lösenord och klicka på Nästa.

Under rubriken Server ska du fylla i pop.ilait.se. Klicka sedan på Nästa.

På sidan Utgående serverinställningar ska du fylla i samma uppgifter på Användarnamn och Lösenord som du använder för att hämta e-post, på SMTP-server fyller du i smtp.ilait.se. Klicka på Nästa.

Anpassa synkroniseringsalternativen vid behov, klicka sedan på Nästa.

Fyll i ditt namn i rutan Ditt namn. Klicka på Nästa för att spara och avsluta.